Nieuws

Wij dagen je uit! Wandelchallenge in Hengelo

Wil jij ook meer energie, je fitter voelen en aan je gezondheid werken? Doe dan mee met onze wandelchallenge!

Bewegen is gezond! Hoe leuk is het als je samen met anderen aan je gezondheid kunt werken en daarnaast ook sociale contacten op doet. Beginnen met bewegen of in beweging blijven is niet voor iedereen even makkelijk. Maar niet getreurd, wij kunnen je hierbij ondersteunen! Wij bieden een wandelchallenge met goede persoonlijke begeleiding in een veilige vertrouwde omgeving waarbij iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. 

Informatiebijeenkomst 24 januari
Zet vandaag nog die eerste stap om jouw gezondheid te verbeteren en meld je aan voor de informatiebijeenkomst op maandag 24 januari van 13.30 – 14.30 uur! Maandag 31 januari 2022 start onze wandelchallenge en wandelen we 12 weken, 1 uur per week, onder begeleiding van een gediplomeerd wandelcoach. De wandelchallenge heeft als doel het verbeteren van de algehele conditie. Daarnaast is er ook aandacht voor een gezonde leefstijl en blessurepreventie.

Eens per week zijn er groepswandelingen en daarnaast ontvangen deelnemers twee trainingen per week om zelf uit te voeren. De wandelchallenge is geschikt voor iedereen die (meer) wil bewegen. Ook voor mensen met diabetes, overgewicht, te hoog cholesterol, heup- en/of knieprotheses, etc.

Informatie
Informatiebijeenkomst: maandag 24 januari van 13.30 – 14.30 uur (trek alvast de wandelschoenen aan want tijdens deze bijeenkomst gaan we ook even de beentjes strekken) 

Start: maandag 31 januari, 12 weken iedere maandag
Tijd: 13.30 – 14.30 uur
Locatie: Ontmoetingsruimte Kom Drienen, Josef Haydnlaan 39 te Hengelo
Kosten: € 25, inclusief een kop koffie/thee na afloop en voorlichting

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met:
Henk Passies, 06 83 96 54 45, info@fitmetpassie.nl 

*Wandelen met Passie is een samenwerking van Wijkracht en Fit met Passie

Mijn vraag of opmerking...