Buurtbemiddeling

In Nederland leven we met veel mensen dicht bij elkaar. We zien en horen elkaar regelmatig. Kleine irritaties kunnen uitgroeien tot grote problemen. Kom je er met de buren niet meer uit, dan kan een onafhankelijke buurtbemiddelaar je helpen. Buurtbemiddelaars zijn getrainde vrijwilligers. Zij gaan met jou en je buren in gesprek. 

Buurtbemiddeling maakt de problemen tussen buren bespreekbaar en helpt bij het bedenken van duurzame oplossingen. Voorkom dat het verder uit de hand loopt en maak gratis gebruik van Buurtbemiddeling. Neem contact met ons op: 088 945 57 90 of buurtbemiddeling@wijkracht.nl

#Borne #Haaksbergen #Hengelo

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...