Samenwerking

Onze sociaal werkers hebben veel kennis en ervaring op verschillende gebieden. We hebben jongerenwerkers, (school)maatschappelijk werkers, opvoedondersteuners, mantelzorgondersteuners, ouderenwerkers, coördinatoren vrijwilligerswerk, cliëntondersteuners. Wijkracht heeft veel kennis en kunde op verschillende gebieden. Maar, we weten niet alles en kunnen niet in alle situaties de hulp bieden die nodig is. 

Wel zorgen wij dat je door een van onze samenwerkingspartners ondersteund wordt als dat nodig is. Wijkracht werkt samen met lokale en regionale organisaties zoals politie, GGD, SWTD, Tactus, Mediant, gemeenten, SIZT, woningcorporaties en vele anderen. 

Wijkracht is een netwerkorganisatie. Wij vinden en verbinden met als doel: iemand op weg helpen naar meer welzijn. 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...