Taalondersteuning

We gebruiken het elke dag; taal. Om te communiceren is taal belangrijk. Voor mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen, biedt Wijkracht ondersteuning met Taalpunten, Taalhuizen en Taalcafés. Binnen deze ontmoetingsplekken begeleiden taalcoaches en taalvrijwilligers mensen bij het leren en/of verbeteren van de Nederlandse taal.

Bij het Taalpunt, Taalhuis en Taalcafé kun je terecht om te oefenen met de Nederlandse taal, alleen of met elkaar. Daarnaast biedt Wijkracht ondersteuning bij het lezen en begrijpen van brieven en het invullen van (digitale) formulieren. 

#Borne #Dinkelland #Haaksbergen #Hengelo

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...