Over ons

Wijkracht is een sociaal werkorganisatie, actief in Twente. We geven advies en ondersteuning. Dit doen we met 120 medewerkers en zo’n 1.000 vrijwilligers. Met elkaar en met verschillende andere professionals werken wij aan het versterken van mensen, relaties en de samenleving. Dit doen we graag zo vroeg mogelijk. Voordat problemen of zorgen heel groot worden, bieden wij ondersteuning.

Dit doen we bijvoorbeeld met ons (school)maatschappelijk werk, de onafhankelijke cliëntondersteuning, vrijwilligerswerk, ouderenwerk, jongerenwerk, opvoedondersteuning en maatschappelijke begeleiding. Wat wij bieden verschilt per gemeente. Klik in de kaart op de gemeente waar je meer over wilt weten om te zien welke ondersteuning wij daar bieden. 

#Borne #Dinkelland #Haaksbergen #Hengelo #Oldenzaal

Wijkracht 'merken'
Naast de dienstverlening die Wijkracht onder haar eigen naam biedt, hebben wij verschillende diensten die een eigen naam en huisstijl hebben. Het gaat dan om:

  • Skillz jongerenwerk #Haaksbergen #Hengelo
  • Menthol #Hengelo
  • LOES opvoedondersteuning #Hengelo
  • ZIENS #Haaksbergen
  • Ouderenwerk #Hengelo #Borne
  • Buurtsportcoaches #Haaksbergen

Wijkracht is actief in vijf Twentse gemeenten en voor iedereen vrij toegankelijk. Je hebt geen doorverwijzing nodig en er zijn geen kosten verbonden aan onze dienstverlening. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis, maar kunnen niet alles oplossen. Gelukkig hebben wij een groot netwerk en werken we met veel verschillende organisaties samen. Daardoor weten wij de juiste ondersteuning te vinden die nodig is. Lees hier meer over onze samenwerkingen.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...