Wij bieden

Ondersteuning bieden en mensen op weg helpen waneer ze het zelf niet kunnen. Dat doen wij. Om dat te doen hebben wij verschillende diensten en ondersteuningsmogelijkheden. Voor alles wat wij doen geldt: ieder mens is uniek en iedere vraag/zorg/probleem ook.

Persoonlijke ondersteuning
Wijkracht biedt daarom maatwerk waar het gaat om persoonlijke ondersteuning. Bij persoonlijke ondersteuning staat een persoon centraal. Onze professional of vrijwilliger gaat met deze persoon in gesprek om ondersteuning te bieden. wij doen dit samen met degene die hulp vraagt, een idee heeft of zorgen/problemen heeft. 

Dé oplossing is er dus niet; wij bieden maatwerk en gaan uit van de persoon die wij ondersteunen. In basis geldt dat al onze medewerkers oog hebben voor de persoon, de situatie, de omgeving en de (on)mogelijkheden. 

Groepsactiviteiten

Naast persoonlijke ondersteuning bieden we groepsactiviteiten, cursussen en trainingen aan. Deze zijn vaak gericht op een bepaald thema of vinden plaats op een specifieke locatie om bijvoorbeeld wijkbewoners te ondersteunen. 

We ondersteunen bij vragen, ideeën en problemen die ontstaan in het dagelijks leven. Kijk in het menu voor een overzicht van onze diensten om er meer over te lezen. Ons aanbod verschilt per gemeente. Kijk op de gemeentepagina om te zien welke diensten wij in die gemeente aanbieden. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...