Vrijwilligerswerk

In Nederland is vrijwilligerswerk onderdeel van de cultuur. Wij vinden het normaal om elkaar te helpen en te ondersteunen. Kijk naar de vrijwilligers in verzorgingshuizen, bij de sportverenigingen, in buurthuizen en op veel meer plekken. Zonder vrijwillige inzet van burgers waren veel activiteiten niet meer mogelijk.

Het werven van vrijwilligers en het goed inzetten van hun talenten is belangrijk, net als het voorkomen van overbelasting. Wijkracht werkt met vrijwilligers en ondersteunt organisaties bij het werven van vrijwilligers en alles wat daarbij komt kijken. Zo hebben wij voor Hengelo en Haaksbergen onze servicepunten vrijwilligerswerk waar organisaties en mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk terecht kunnen.

Met de online vacaturebanken is het eenvoudig om vacatures te plaatsen én om een vrijwilligersfunctie te vinden. Kijk ook eens op de websites van Wijkracht Vrijwilligerswerk en het Vrijwilligerswerk in Haaksbergen

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...