Raad van Toezicht

De raad van toezicht houdt toezicht op de raad van bestuur, op de besturing van de organisatie alsmede op de algemene gang van zaken in de organisatie en staat de raad van bestuur met raad ter zijde. De raad van toezicht dient zijn taak onafhankelijk te kunnen uitoefenen. De raad van toezicht heeft als taak toezicht te houden op het bestuur en op de gang van zaken in Wijkracht. Het beleid dient in ieder geval in overeenstemming te zijn met wettelijke, statutaire en andere voorschriften; tevens dient de continuïteit van de organisatie gewaarborgd te zijn. De raad van toezicht richt zich bij de vervulling van zijn taak naar het belang van Wijkracht en haar maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid.

De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen.

Naam Rol RvT Hoofdfunctie Nevenfuncties
Anne Offereins Voorzitter Treasury manager, Provincie Overijssel Lid RvT Carintreggeland, voorzitter RvC SJHT
       
Jos Brunninkhuis Vice-voorzitter Directeur Techniekonderwijs Saxion Hogeschool Adviseur Techwise ROC van Twente
       
Annemarie Kristen Lid Consultant Pondera Voorzitter St. Houtmaat
       
Caroline Coumans Lid Directeur Brokant Senior adviseur HHM
       
Fulya Cakir Lid Beleidsmedewerker Twentse Zorgcentra  

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...