Raad van Toezicht

De raad van toezicht houdt toezicht op de raad van bestuur, op de besturing van de organisatie alsmede op de algemene gang van zaken in de organisatie en staat de raad van bestuur met raad ter zijde. De raad van toezicht dient zijn taak onafhankelijk te kunnen uitoefenen. De raad van toezicht heeft als taak toezicht te houden op het bestuur en op de gang van zaken in Wijkracht. Het beleid dient in ieder geval in overeenstemming te zijn met wettelijke, statutaire en andere voorschriften; tevens dient de continuïteit van de organisatie gewaarborgd te zijn. De raad van toezicht richt zich bij de vervulling van zijn taak naar het belang van Wijkracht en haar maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid.

De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen.

NaamRol RvTHoofdfunctieNevenfuncties
Anne OffereinsVoorzitterTreasury manager, Provincie OverijsselLid RvT Carintreggeland, voorzitter RvC SJHT
    
Jos BrunninkhuisVice-voorzitterDirecteur Techniekonderwijs Saxion HogeschoolAdviseur Techwise ROC van Twente
    
Annemarie KristenLidConsultant PonderaVoorzitter St. Houtmaat
    
Caroline CoumansLidDirecteur BrokantSenior adviseur HHM
    
Fulya CakirLidBeleidsmedewerker Twentse Zorgcentra 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...