Bestuur en toezicht

De bestuurlijke verantwoordelijkheid over de Stichting Wijkracht is ondergebracht bij de Raad van Bestuur. Het toezicht wordt uitgeoefend door de Raad van Toezicht.

Cevdet Örnek is voorzitter van raad van bestuur en belast met het besturen van en draagt de verantwoordelijkheid voor de algehele gang van zaken binnen Wijkracht. Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van de organisatiedoelstellingen, de strategie, de financiën, en voor het naleven van wet- en regelgeving. Alle zaken die betrekking hebben op de beleidsvoorbereiding, beleidsontwikkeling, beleidsvoering en evaluatie van het beleid van Wijkracht, behoren tot de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

 

Managementteam
Het managementteam (MT) bestaat uit de bestuurder, manager ondersteunende diensten, managers regio en de controller. Dit zijn:

Cevdet Örnek Directeur- Bestuurder Voorzitter RvB
Charlotte van de Wetering  Lid MT   Manager regio Hengelo
Nienke Gufroy Lid MT Manager regio Oldenzaal, Dinkelland, Borne, Haaksbergen
Marco Rosema  Lid MT Manager ondersteunende diensten en bedrijfsbureau
Peter Visser Lid MT Controller

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...