Loes Opvoedondersteuning

Bij Loes kun je terecht voor vragen, informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Op www.loes.nl vind je informatie en tips die je elke dag kunt gebruiken. Over elke fase in de ontwikkeling van je kind. Maar ook over zwangerschap en jouw rol als ouder.

Loes organiseert regelmatig lezingen, voorstellingen en workshops voor ouders. Ook online! Verschillende thema's komen dan aan bod en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Een actueel overzicht vind je op de website van Loes 

Loes heeft ook haar eigen YouTube kanaal met inspirerende en informatieve filmpjes over opvoeden en opgroeien.

 

 

Contact 
Wil je contact met een Loes opvoedondersteuner uit je eigen gemeente, kijk dan op https://www.loes.nl/contact/    

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...