Buurtsportcoach en beweegmakelaar

De buurtsportcoach en beweegmakelaar brengen jong en oud in beweging. Dit doen zij door het organiseren van beweegactiviteiten. Deze activiteiten zijn verschillend, vinden in de buurt plaats en daardoor is er voor iedereen een passende activiteit te vinden. De buurtsportcoach/beweegmakelaar ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug kunnen gebruiken naar een sport- of beweegactiviteit. Neem contact met ons op wanneer je:

>> letterlijk en figuurlijk de weg niet goed kent en niet weet welke beweeg- en sportmogelijkheden er zijn
>> wilt ontdekken welke beweegactiviteit of beweegomgeving er bij je (lichamelijke of psychische mogelijkheden) past
>> er achter wilt komen welke sport je eigenlijk leuk vindt
>> het spannend vindt om zelfstandig op een groep of vereniging af te stappen
>> op zoek bent naar een sport- of beweegmaatje
>> financiële mogelijkheden wilt onderzoeken, om met een krap budget toch te kunnen bewegen of sporten
>> andere vragen hebt met betrekking tot sport en bewegen.

De buurtsportcoach/beweegmakelaar is iemand die sport- en beweegaanbod organiseert in de buurt en verbinding maakt tussen sport/beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, kinderopvang en onderwijs.

#Haaksbergen #Hengelo

Meer informatie over de buurtsportcoaches in Haaksbergen vind je op hun website. Of like/volg de buurtsportcoaches op Facebook en blijf zo op de hoogte van de activiteiten in Haaksbergen. De buurtsportcoaches zijn partner van de Noaberpoort Haaksbergen. Bij Noaberpoort kun je ook terecht voor informatie, advies en ondersteuning. 

Voor de beweegmakelaar in Hengelo bel je met 088 945 57 22 of stuur een mail naar info@wijkracht.nl

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...