Buurtsportcoach en beweegmakelaar

De buurtsportcoach en beweegcoach brengen jong en oud in beweging. Dit doen zij door het organiseren van beweegactiviteiten. Deze activiteiten zijn verschillend, vinden in de buurt plaats en daardoor is er voor iedereen een passende activiteit te vinden. De buurtsportcoach/beweegcoach ondersteunt inwoners die een duwtje in de rug kunnen gebruiken naar een sport- of beweegactiviteit. Herken je jezelf in onderstaande? Neem dan contact met ons op:

  • letterlijk en figuurlijk de weg niet goed kent en niet weet welke beweeg- en sportmogelijkheden er zijn
  • wilt ontdekken welke beweegactiviteit of beweegomgeving er bij je (lichamelijke of psychische mogelijkheden) past
  • er achter wilt komen welke sport je eigenlijk leuk vindt
  • het spannend vindt om zelfstandig op een groep of vereniging af te stappen
  • op zoek bent naar een sport- of beweegmaatje
  • financiële mogelijkheden wilt onderzoeken, om met een krap budget toch te kunnen bewegen of sporten
  • andere vragen hebt met betrekking tot sport en bewegen.

De buurtsportcoach/beweegcoach is iemand die sport- en beweegaanbod organiseert in de buurt en verbinding maakt tussen sport/beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, kinderopvang en onderwijs.

Beweegcoach en beweegmakelaar Hengelo

In Hengelo hebben we een beweegcoach -en makelaar. Kom je uit Hengelo en ben je nieuwsgierig hiernaar wat ze voor je kunnen doen? Lees dan alle informatie op de site Wijkracht Hengelo.
Of neem contact op  door ze te bellen of mailen: 088 945 57 22 of Beweegcoach@wijkracht.nl

Buurtsportcoach Haaksbergen

In Haaksbergen hebbem we de buurtsportcoach. Kom je uit Haaksbergen en ben je nieuwsgierig hiernaar wat ze voor je kunnen doen? Lees dan alle informatie op de site Wijkracht Haaksbergen.

Kijk ook eens op de website van de buurtsportcoaches. Of like/volg de buurtsportcoaches op Facebook en blijf zo op de hoogte van de activiteiten in Haaksbergen. Als Wijkracht zijn we partner van de Noaberpoort Haaksbergen. Bij Noaberpoort kun je ook terecht voor informatie, advies en ondersteuning. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...