Disclaimer

De websites van Wijkracht stellen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Hierbij streeft Wijkracht naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website van Wijkracht kunnen geen rechten ontleend worden.

Wijkracht behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Wijkracht is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/of te verspreiden. Als je vragen hebt over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Wijkracht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Wijkracht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen of andere websites die verwijzen naar onze website.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...