Sociaal makelaars

Samen bouwen aan de wijk en buurt. Dit doen wij door bewoners te betrekken en invloed te geven op hun woonomgeving. Met als doel om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren en meer sociale samenhang te vormen. Wij ondersteunen initiatieven uit de buurt zelf of geïnitieerd door de gemeente of wijkorganisatie. 

Onze sociaal makelaars vinden en verbinden. Dit doen ze tussen bewoners, maar ook met andere organisaties en instanties. Samen werken aan een nog fijnere samenleving. Daar zetten wij ons voor in. 

#Borne #Dinkelland #Haaksbergen #Hengelo 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...