Werken bij Wijkracht

Wil jij bijdragen aan meer welzijn, meer zelfredzaamheid en zo de inwoners en samenleving een stukje mooier maken? Wat fijn! Bij Wijkracht werken sociaal werkers die breed opgeleid zijn, maar vaak een eigen expertise hebben. Doordat we in teams werken, is het eenvoudig om kennis en ervaringen te delen en om gebruik te maken van elkaars sterke kanten. Naast de verschillende sociaal werkers hebben we een breed ondersteuningsteam waar je financiële mensen, HRM, communicatie, secretariaat en ook het management vindt. 

Solliciteren
Eventuele vacatures vind je op deze pagina. Staan er geen vacatures? Je mag jezelf altijd aan ons voorstellen door een open sollicitatie te sturen. Laat ons weten waarom jij een goede aanvulling bent voor een van onze teams. Stuur je sollicitatie dan naar info@wijkracht.nl

Stage
Ieder jaar bieden wij een aantal stageplaatsen aan. Deze stageplaatsen geven leerlingen/studenten de mogelijkheid ervaring op te doen met het brede werkgebied van de wijkteams. Interesse in een stage bij Wijkracht? Stuur ons een mail, met daarin in ieder geval je opleiding, soort stage dat je zoekt en je motivatie om bij Wijkracht te komen.

Sociaal Werker Hengelo (20 uur)

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal werker, die affiniteit heeft met de doelgroepen ouderen, doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking en met het collectieve sociaal werk.

Wijkracht Hengelo
In Hengelo biedt Wijkracht op verschillende manieren ondersteuning en dragen wij actief bij aan meer welzijn voor iedereen. Vanaf september 2021 worden in drie stadsdelen in Hengelo locaties geopend waar mensen laagdrempelig naar binnen kunnen stappen met een (hulp)vraag.

Wat ga je doen?
Jij begrijpt dat mensen soms niet zelfstandig moeilijkheden in het leven kunnen oplossen. Je ondersteunt mensen om dit wel weer te kunnen. Dit doe je door te kijken naar talenten en mogelijkheden van mensen zelf en/of binnen hun omgeving. Als professional gebruik je hierbij je vakkennis, mensenkennis en een dosis creativiteit. In jouw functie maak je actief verbinding met buurtbewoners, mensen die binnen komen lopen en met maatschappelijk kwetsbare groepen. Je maakt gebruik van het sociale netwerk in Hengelo en kunt goed samenwerken. Je hebt een signalerende functie en zet je in om mensen tot hun recht te laten komen en mee te laten doen in de snel veranderende maatschappij.

Benieuwd naar de gehele vacaturetekst? Deze kan je hier lezen. 

Interesse? Laat het ons weten! Mail je motivatie en Curriculum Vitae vóór 30 augustus 2021 naar de sollicitatiecommissie: vacature@wijkracht.nl

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...