Schoolmaatschappelijk werk

Opgroeien; het gaat niet altijd vanzelf. Op school of thuis kunnen situaties ontstaan die invloed hebben op de ontwikkeling van kinderen. Onze schoolmaatschappelijk werkers ondersteunen kinderen, leerkrachten en ouders wanneer dit nodig is. De ondersteuning richt zich op problemen op school en/of thuis. Wanneer nodig zoeken we contact met andere organisaties en instanties.

De schoolmaatschappelijk werkers zijn aanwezig op de scholen en leggen huisbezoeken af. Daarnaast organiseren zij ook trainingen in groepsverband. Bijvoorbeeld over rouwverwerking of over het omgaan met gescheiden ouders.

#Borne #Dinkelland #Haaksbergen #Hengelo #Oldenzaal

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...