Kwaliteitslabel ‘Sterk Sociaal Werk’

Wijkracht heeft het Kwaliteitslabel Sociaal Werk Nederland behaald voor een breed scala aan diensten die ze aanbieden in Hengelo, Borne, Haaksbergen, Oldenzaal en Dinkelland. De focus van dit label ligt op het vakmanschap van de medewerkers.

Met dit label laten sociaal-werkorganisaties in het hele land zien dat ze voldoen aan de objectieve kwaliteitsnormen van de branche als het gaat om vakmanschap, dienstverlening en organisatie. De certificaat wordt uitgereikt door Sociaal Werk Nederland.

Sociaal Werk Nederland

Sociaal Werk Nederland is de brancheorganisatie voor het sociaal werk in Nederland. Met ruim 500 sociaalwerkorganisaties als lid vertegenwoordigen we ruim 80% van de branche. Wat doen we? We scheppen de voorwaarden waaronder onze leden hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...