Ouderenadviseur

We worden in Nederland steeds ouder. Kwaliteit van leven speelt een belangrijke rol bij het ouder worden. Eenzaamheid, zelfredzaamheid, bewegen en het versterken van het persoonlijk netwerk bij ouderen zijn voor Wijkracht aandachtspunten. Door actief met ouderen in contact te zijn werken we aan deze onderdelen.

We bieden ondersteuning, informatie, cursussen en activiteiten afgestemd op de ouder wordende mens. 

#Borne #Haaksbergen #Hengelo

 

De ondersteuning die wij ouderen bieden is uitgebreid; van praktische hulp tot cursussen en van informatie geven tot het organiseren van activiteiten. Onze inzet is erop gericht om ouderen waar nodig meer welzijn te geven. Voor de een betekent dit dat we zoeken naar een maatje, voor de ander gaat het om het geven van voorlichting over langer zelfstandig blijven wonen en weer een ander wil zelf vrijwilligerswerk doen om actief te blijven in de samenleving.

Voor al deze vragen kun je bij Wijkracht terecht.  

Kijk ook op www.swohengelo.nl en www.woborne.nl voor meer informatie over de ondersteuning die wij bieden in Borne en Hengelo. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...