De kracht van Wijkracht

De podcast ‘De kracht van Wijkracht’ gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sociale zorg en welzijn in Twente. Aan het woord komen mensen die op sociaal gebied met iets nieuws bezig zijn of bij nieuwe ontwikkelingen betrokken zijn.

Aflevering 1: Jongeren in coronatijd
De eerste aflevering gaat over jongeren in Corona tijd. Aan het woord komen Sarah (school maatschappelijk werk), Dennis (jongerenwerk) en Pien en Kubra (Saxion studenten). Hoe hebben zij hun werk en stage vorm gegeven tijdens Corona.

De podcast ‘de kracht van Wijkracht’ is ook te vinden op Spotify

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...