De kracht van Wijkracht

De podcast ‘De kracht van Wijkracht’ gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sociale zorg en welzijn in Twente. Aan het woord komen mensen die op sociaal gebied met iets nieuws bezig zijn of bij nieuwe ontwikkelingen betrokken zijn.

Wij Samen Hengelo: eenzaamheid

Een podcast over eenzaamheid, het signaleren en herkennen ervan.

Kunnen we eenzaamheid met zijn allen verminderen? Hoe maken we het bespreekbaar?

Bas van Wakeren (voormalig wethouder), Stijn (jongere) en Nihâl Erten (professional) vertellen over hoe zij met eenzaamheid te maken hebben in hun werk en/of privé en hoe zij hiermee omgaan. Hoe kunnen we met zijn allen de schouders eronder zetten?

Het papacafé Hengelo

Twee jonge vaders namen het initiatief voor een papacafé. Hoe gaat het met het café en wat gebeurt hier allemaal? Luister mee! 

Eerdere seizoenen

Hieronder vind je voorgaande seizoenen.

Podcast Kracht van Wijkracht seizoen 1

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...