De kracht van Wijkracht

De podcast ‘De kracht van Wijkracht’ gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sociale zorg en welzijn in Twente. Aan het woord komen mensen die op sociaal gebied met iets nieuws bezig zijn of bij nieuwe ontwikkelingen betrokken zijn.

LOES, de dag van de scheiding

Loes opvoedondersteuning gaat in deze podcast in gesprek met Saskia Wilens, coach voor samengestelde gezinnen. 

Het brein en dementie

Driedelige podcast

  • Aflevering 1 gaat over het onder en boven brein
  • Aflevering 2 gaat over belangrijke functies van het brein
  • Aflevering 3 gaat over confronterend gedrag.

LOES, de week van het jonge kind

Marion ter Braak (Mediant Preventie) en Veroni Weierink (LOES opvoedondersteuning) en Cindy de Jong (LOES Opvoedondersteuning) in gesprek over het aanbod voor ouders van jonge kinderen over opvoeden en opgroeien. Wat bieden deze organisaties op het gebied van een gezonde ontwikkeling van het jonge kind? Je hoort het hier.

Het sport en beweeg akkoord

Het sport en beweegakkoord in Haaksbergen gaat ervoor zorgen dat steeds meer inwoners van Haaksbergen voldoende bewegen. Nienke Schuppers vertelt hoe ze dit in Haaksbergen gaan doen.

LHBTIQ+

Nicole is aandachtfunctionaris LHBTIQ+ en we praten over deze lange afkorting. Wist je dat bij 1 op de 10 LHBTIQ+ mensen sprake is van fysieke bedreiging?

Jongeren in coronatijd

Aan het woord komen Sarah (school maatschappelijk werk), Dennis (jongerenwerk) en Pien en Kubra (Saxion studenten). Hoe hebben zij hun werk en stage vorm gegeven tijdens Corona.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...