Onafhankelijke cliëntondersteuning

De cliëntondersteuner helpt je met het goed onder woorden brengen van vragen op gebied van zorg (Wmo, Zorgverzekeringswet en de Wet Langdurige zorg), jeugdhulp, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen.

De cliëntondersteuner geeft informatie en advies en bereidt samen met jou het (herindicatie)gesprek met de gemeente of zorgaanbieders voor. De cliëntondersteuner helpt bij het gesprek of met het maken van een persoonlijk plan. Wij staan naast je, handelen in jouw belang en gaan vertrouwelijk om met jouw informatie.

Professionals van Wijkracht zijn onafhankelijk en bieden deze hulp gratis aan alle inwoners. Deskundige vrijwilligers ondersteunen de professionals waar mogelijk.

#Borne #Dinkelland #Haaksbergen #Hengelo 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...