Nieuws

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Bezoek de Vrijwilligersmarkt!

Als oppas, bij de radio, op een festival, met kinderen, als maatje? Er zijn heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk. Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te doen? Misschien is de Hengelose vrijwilligersmarkt op donderdag 6 oktober dan wat voor je.

Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, waardering én je leert nieuwe mensen en organisaties kennen. Maar je wil natuurlijk eerst weten waar het mogelijk is en hoeveel tijd het van je vraagt. Bovendien zoek je natuurlijk iets wat past bij jouw interesse en capaciteiten.

Bezoek onze Vrijwilligersmarkt op donderdag 6 oktober van 18.30 tot 21.00 uur in schouwburg Hengelo aan de Beursstraat 44. De markt wordt georganiseerd door Wijkracht vrijwilligerswerk en de gemeente Hengelo.

45 organisaties

Op de Vrijwilligersmarkt zijn 45 organisaties aanwezig die u willen helpen in uw zoektocht naar vrijwilligerswerk.

Vrijblijvend

Alle aanwezige instellingen hebben vrijwilligersvacatures. Je kunt vrijblijvend en ongedwongen rondkijken en je laten informeren over wat er in Hengelo te doen is aan vrijwilligerswerk.

Vragen?

Kom gerust langs bij Vrijwilligerswerk Hengelo.
Ontwikkelplein, tweede verdieping van de bibliotheek.

Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 14.00 uur. | 088 945 57 50 | vrijwilligerswerkhengelo@wijkracht.nl
www.wijkrachtvrijwilligerswerk.nl

Mijn vraag of opmerking...