Nieuws

In de winter Ontmoeten op Zondag in Grand café de Vereeniging

|   Wijkracht Hengelo

De zondag kan best wel eens lang aan voelen. Helemaal wanneer je alleenstaand bent. Daarom heeft Wijkracht het initiatief: Ontmoeten op Zondag. Het ontmoetingsmoment om op een ongedwongen manier andere alleenstaanden te ontmoeten en de dag wat minder lang te maken.

Deze winter kan dat in Grand café de Vereeniging.

Wijkracht vindt het belangrijk dat iedereen meekan doen in de samenleving. Wanneer je plots partner verloren hebt en er opeens alleen voorstaat, kan het best lastig zijn om de draad weer op te pakken. Het is soms best fijn om met gelijkgestemden hierover te praten of juist even niet over te praten en onder mensen te zijn die dit begrijpen.

Elke zondagochtend geeft Ontmoeten op Zondag de gelegenheid om in een ongedwongen sfeer, samen te zijn met mensen die het gevoel van alleen zijn herkennen. Even gezellig een praatje maken, iets gezamenlijk ondernemen, of gewoon even een kopje koffie of thee.

Van het Prins Bernardplantsoen naar Grand café de Vereeniging

Afgelopen zomer mocht Ontmoeten op Zondag plaatsvinden in het Prins Bernardplantsoen onder goede verzorging van Clemens Falkman. Sinds afgelopen oktober mogen de vrijwilligers van Wijkracht haar gasten ontvangen bij Grand café de Vereeniging aan de Parallelweg LS 2A te Hengelo.

Kom gerust eens langs. Het is geheel vrijblijvend en het team  ontvangt je graag van 11.30 tot 13.30.

Mijn vraag of opmerking...