Nieuws

Hartverwarmende momenten bij wensboom Hengelo en Borne

Midden op het Marktplein in Hengelo en op het Dorsetplein in Borne staat de hele maand december een prachtig versierde kerstboom.

De kerstboom in Hengelo is versierd door de cliënten van Aveleijn AtelierZ, Aveleijn De Bussenkamp, Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq, JP van den Bent stichting en de Green Room. De medewerkers van de Ster in Borne hebben ervoor gezorgd dat de boom in Borne van versiering voorzien is.  Ook hebben zij de wensbox en wenskaarten voorzien van prachtige tekeningen. Op deze wenskaarten kan iedereen een wens invullen. Voor jezelf of voor iemand anders, dat maakt niet uit. Weet jij iemand die wel eens in het zonnetje gezet kan worden? Vul een wenskaart in en wie weet gaat deze wens wel in vervulling.

Samen bereiken we meer dan alleen!
Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties uit de gemeenten de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, SCH, BBO, Borne Klopt, Borne Schittert en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook leveren verschillende partners enthousiast een bijdrage. Juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer nodig dan ooit.

De ingezonden wensen worden beoordeeld door de bovengenoemde organisaties. Zij kiezen de mooiste wensen eruit en deze worden vervuld. De wenen worden zo veel mogelijk vervuld in december en januari. Met behulp van het netwerk van alle partners proberen zij zo veel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.
 

Mijn vraag of opmerking...