Nieuws

Cursus geheugenactivering bij Wijkracht

Serie van 6 bijeenkomsten vanaf 20 februari

Moeite met onthouden heeft niet alléén te maken met ouder worden. Veranderingen in levensomstandigheden hebben invloed op uw denken en uw geheugen. Daarom organiseert Wijkracht de cursus: Geheugenactivering. 

 Als het geheugen je af en toe in de steek laat, is dat vervelend en lastig. Natuurlijk zijn er manieren om je brein hierop te trainen. Bijvoorbeeld door eens een puzzel te maken. Er zijn meerdere manieren om je hersens scherp te houden. Wijkracht geeft daarvoor de cursus: Geheugenactivering. Deze is in zes bijeenkomsten. Deze cursus geeft je naast manieren om je brein actief te houden, ook een steuntje om je zelfvertrouwen te herstellen.  

Hoe werkt je geheugen?

Door anders tegen je brein aan te kijken, maakt het dat je anders omgaat met vergeetachtigheid. Door toepassen van technieken wordt het gemakkelijker om belangrijke zaken te onthouden. Wat je zelfredzaamheid vergroot.  

Locatie, start en tijdstip

De geheugenactivering wordt gegeven in het MFA ‘t Berflo, Apolloplein 1, 7552 VG Hengelo. De trainingsdata zijn; 20 en 27 februari, 8, 13, 20 en 27 maart van 19.00-21.00 uur.  

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. Wel een kleine bijdrage voor de koffie/thee. De begeleiding is in handen van Catharina Volkering. 

Aanmelding

Voor aanmelding en informatie: WOH/Wijkracht:088-9455722 of www.wijkrachtacademie.nl of mail info@wijkracht.nl of mail docent c.volkering@wijkracht.nl  

Mijn vraag of opmerking...