Nieuws

Ons jaar 2021 in cijfers

Het jaar 2021 was een jaar waarin corona ons nog volop bezighield. Een jaar waarin we duizenden inwoners ondersteunden, vaak met een aangepaste werkwijze. Ruim vijfduizend inwoners mochten wij in 2021 op weg helpen. Dat deden we in vijf gemeenten en met verschillende diensten.

In de verkorte versie van ons jaarverslag 2021 zie je hoeveel mensen we ondersteunden, hoe mensen ons wisten te bereiken, op welke leefgebieden mensen hulp zochten en meer. 

Het is goed te zien dat veel mensen onze ondersteuning op eigen initiatief weten te vinden. Daarnaast zijn de gemeenten een belangrijke bron van hoe mensen bij ons terechtkomen. Deze samenwerking is belangrijk. Samen zorgen we dat inwoners zo snel en laagdrempelig mogelijk de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Dichtbij en toegankelijk voor iedereen. 

We zien dat we in 2021 vooral ondersteuning boden aan mensen in de leeftijd van 40 tot 60 jaar, dat pesten een van de meest genoemde klachten is bij burenoverlast, dat eenzaamheid onder ouderen ook in 2021 een grote rol speelde en dat onder jongeren school/leren veel aandacht vroeg bij onze schoolmaatschappelijk werkers. 

Bekijk hier de verkorte en populaire versie van ons jaarverslag 2021. 

Mijn vraag of opmerking...