Nieuws

Wijkhuys Nijverheid zoekt kookvrijwilliger(s)

|   Wijkracht Hengelo

Wat is er nu mooier wanneer mensen een plek hebben waar ze zich thuis voelen? Waar ze elkaar kunnen ontmoeten, ontspannen en bijvoorbeeld samen kunnen koken? Wijkhuys Nijverheid van Wijkracht is zo’n plek. Een plaats waar ouderen samen activiteiten kunnen ondernemen.

En wat is er nóg mooier om daar kookvrijwilliger voor te zijn?

Samen eten op maandag

Elke maandagavond komen een groep ouderen gezellig met elkaar eten in het Wijkhuys. Een fijne manier om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk moet er ook gekookt worden voor de groep. Daarvoor zoekt Wijkracht voor Wijkhuys Nijverheid kookvrijwilligers.

Wat doet een kookvrijwilliger?

Een kookvrijwilliger bedenkt een drie-gangen-menu, haalt de boodschappen hiervoor en maakt de maaltijd voor de groep in een professionele keuken. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Er zijn altijd twee vrijwilligers aanwezig ter ondersteuning bij de voorbereiding. Natuurlijk eet je als vrijwilliger gezellig mee.

Belangstelling?

Ben jij iemand die graag kokkerelt en dit graag voor anderen doet? Laat het ons weten en neem contact op met Wijkhuys Nijverheid via:

wijkhuysnijverheid@wijkracht.nl of door te bellen met 088 – 945 59 40.

Wat is een wijkhuys.

Het Wijkhuys is een plek voor ouderen om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en zich te ontwikkelen. Er is een breed activiteitenprogramma, begeleidt door vrijwilligers en ondersteund door een beroepskracht. Het Wijkhuys is 5 dagen per week geopend, waar men ook even binnen kan lopen met een vraag of het drinken van een kopje koffie.

Mijn vraag of opmerking...