Nieuws

Vrijwilligersevent 2023: Een Feest van Waardering

Blije gezichten en een jubelende sfeer: dat was het beeld tijdens het elfde Vrijwilligersevent in Schouwburg Hengelo. Op deze feestelijke avond werden negen stralende vrijwilligers (groepen) gehuldigd en in totaal voor hun buitengewone inzet voor de Hengelose samenleving.

Winnaars van de Avond:

Categorie Educatie Zorg en Welzijn: vrijwilligers gemeentelijke opvang Hazenweg

Categorie Sport en Cultuur: vrijwilligers BAM! Festival

Categorie Samenleving: Emiel Boerjan Skills Jongerenwerk

Feestelijke Avond

Op dinsdagavond 21 november kwamen meer dan vijfhonderd Hengelose vrijwilligers samen in de Schouwburg Hengelo. De spanning was voelbaar onder de dertig genomineerden, terwijl de winnaars bekend werden gemaakt door oud burgermeester Frank Kerkhaert. Presentator Niels Veurink van 1Twente Hengelo, praatte de avond aaneen en hield mooie interviews met de winnaars. Het event werd helemaal compleet met een heerlijk etentje, een optreden Kamak, muziek van jonge talenten Kay van den Berg, Emiel Boerjan onder de naam E- Official en Manueala Nzenge een spetterende optreden van vocalgroup LEF! En natuurlijk de prijsuitreiking. Deze editie had speciale aandacht voor de vele lokale talenten in Hengelo.

Initiatief van

Het jaarlijkse Vrijwilligersevent is een initiatief van Wijkracht vrijwilligerswerk Hengelo in samenwerking met de gemeente Hengelo. Het event, gericht op waardering en dankbaarheid, beoogt vrijwilligers te stimuleren om zich blijvend in te zetten voor de Hengelose samenleving.

Met Dank aan Onze Sponsoren

Het succes van dit event werd mede mogelijk gemaakt door de genereuze bijdragen van diverse sponsoren uit Hengelo.

Mijn vraag of opmerking...