Nieuws

Thema gedragsverandering bij Alzheimer Café Hengelo

|   Wijkracht Hengelo

Dinsdagavond 29 maart is het volgende Alzheimer Café Hengelo. Dit keer met als thema: gedragsverandering. 

Gedrag bij Alzheimer kan op verschillende manieren veranderen. Sommige mensen worden door dementie onrustig of hebben nergens zin in. Anderen willen juist vaker knuffelen, zijn vrolijk en energiek. Of ze worden juist boos of achterdochtig.  

Psycholoog Malou Bolscher
Wanneer je met dementie te maken hebt in je omgeving, is er een grote kans dat je bovenstaande herkent. Het kan ook best lastig zijn om hier mee om te gaan wanneer iemand dit gedrag opeens vertoont. Dat het veel vragen oproept is begrijpelijk. Deze willen dan ook graag behandelen bij Alzheimer Café Hengelo. Tijdens het Alzheimer Café op dinsdagavond 29 maart, geeft psycholoog Malou Bolscher handvatten voor hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je kan reageren op gedragsverandering. Malou is werkzaam bij TriviumMeulenbeltZorg en heeft veel ervaring op gebied van Alzheimer.  

Aanmelden 
Het Alzheimer Café in het Kulturhus Hasselo, is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun naasten. Het Café is open op iedere laatste dinsdag van de maand. De entree is gratis en de inloop is vanaf 19.00, aanvang programma 19.30 uur. Aanmelden kan via a.kleingebbink@wijkracht.nl  of telefonisch: 06 51 46 77 09. Adres: Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62, Hengelo.  

Mijn vraag of opmerking...