Nieuws

Succesvol event Passend Sporten

|   Wijkracht Hengelo

Afgelopen zaterdag presenteerden de verenigingen uit Hengelo hun sportaanbod voor passend sporten tijdens de sportmarkt in het FBK stadion. Wijkracht was hier ook van de partij met haar beweegcoach.

Zij konden naast het ruime aanbod aan sporten, mensen adviseren en meedenken welke sporten echt iets voor de bezoeker konden zijn.

De dag vulde zich met allerlei demonstraties als kickboksen, gymnastiek, loopfietsen (waar onze beweegcoach Mitchel een moedige poging deed om te winnen) en nog veel meer. Naast het sporten was de cultuursector ook goed vertegenwoordigd door AtelierZ (Aveleijn) en Kamak.

Wil je zelf sporten, maar hebt je moeite om iets te vinden? Neem dan eens contact op met onze beweegcoach. Hij helpt je graag verder:
wijkracht.nl/onze-diensten/buurtsportcoach

Het was een geslaagde middag en een mooie aanloop naar de Special Olympics Nationale Spelen Twente.

De Special Olympics Nationale Spelen 2022 is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 10 tot 12 juni 2022 is Twente het decor van de Nationale Spelen. Op 10 juni gaat de Special Olympics Nationale Spelen Twente officieel van start met een grandioze openingsceremonie in het FBK-stadion.

Mis het niet. Reserveer hier je kaarten: https://specialolympics2022.nl/

Mijn vraag of opmerking...