Nieuws

Ontmoeten op Zondag vanaf 7 mei bij de Ontmoeting in Prins Bernhard plantsoen

Vanaf zondag 7 mei is Ontmoeten op Zondag weer bij Paviljoen de Ontmoeting in het Prins Bernhardplantsoen. We hebben een winter heerlijk warm en met veel gastvrijheid bij Grand café de Vereeniging gezeten. Nu de zomer er aankomt verhuizen we tot en met augustus naar onze zomerlocatie De Ontmoeting. Wij verwelkomen je daar graag.

Ontmoeten op zondag

De week is zo gevuld. (vrijwilligers)werk, hobby`s, het huishouden, de boodschappen, sporten of oppassen. De dagen vliegen voorbij. Maar wat doe je op zondag wanneer je alleenstaand bent? Veel mensen die alleenstaand zijn ervaren de zondag als lang en (soms) eenzaam.

Ontmoeten op zondag is een initiatief van Wijkracht voor weduwen, weduwnaars en alleenstaande mensen. Hiervoor organiseert zij elke zondag vanaf 7 mei in het Prins Bernhard plantsoen Hengelo van 11.00 tot 13.00 uur een ontmoetingsmoment.

Voor alle leeftijden

Sociaal Cultureel Werker Rita van der Linde ziet dat de behoefte groot is voor Ontmoeten op zondag. ‘We bestaan bijna 7 jaar en eigenlijk van begin af aan was er veel animo. Dankzij onze vrijwilligers van Wijkracht hebben we dit ook goed kunnen aanpakken en daar zijn we best wel trots op.’

Van der Linde ziet wel dat er een leeftijdsgroep in de minderheid is. ‘We krijgen vooral veel mensen vanaf 65 jaar bij Ontmoeten op Zondag, maar we willen benadrukken dat mensen jonger dan 65 ook van harte welkom zijn.’

Bezoeken en ontmoeten?

Ontmoeten op Zondag is nog tot eind april in Grand Café de Vereeniging Parallelweg Ls 2a Hengelo.  Van 11.30 uur tot 13.30 uur.
Daarna zit Ontmoeten op Zondag tot en met augustus bij: de Ontmoeting in t Prins Bernahard plantsoen in Hengelo. Van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Wijkracht
Telefoon 088-9455722
info@wijkracht.nl

Mijn vraag of opmerking...