Nieuws

Nomineer een vrijwilliger voor de Vrijwilligers Award!

Dinsdag 21 november organiseert Wijkracht in samenwerking met de gemeente Hengelo het jaarlijkse vrijwilligersevent in schouwburg Hengelo. Zoals gebruikelijk worden deze avond de Vrijwilligers Awards uitgereikt. Het is nu al mogelijk om vrijwilligers voor te dragen voor deze prestigieuze prijs.

Nomineer een vrijwilliger

Ken jij iemand die deze award verdiend? Nomineer deze dan via de website van wijkrachtvrijwilligerswerk.nl/vrijwilligersevent. Hier vind je het nominatieformulier. Dit kan zowel als organisatie als individu.

Omschrijf zo goed mogelijk waarom deze persoon deze award verdiend.

Hoe kan iemand de award winnen?

Omschrijf zo goed mogelijk waarom deze persoon deze award verdient, de motivatie is een belangrijk criterium voor de jury. Er is een onafhankelijke jury, met onder andere sponsoren en een voormalig winnaar, onder voorzitterschap van oud-burgemeester Frank Kerckhaert.

Onzichtbare helden

We zijn ook erg benieuwd naar de ‘stille, onzichtbare’ krachten. Vrijwilligers die je nooit ziet of hoort maar veel werk verzetten. Ken je een vrijwilliger die liever niet op de voorgrond treedt? Informeer ons dan vrijwilligerswerkhengelo@wijkracht.nl. Wij nemen dan contact met je op om de vervolgstappen door te nemen zodat ook zij een kans maken om de waardering te krijgen.

Meer weten?

Mocht je nog vragen hebben over de nominatie  of ken je ‘onzichtbare helden’? Mail dan naar: vrijwiligerswerkhengelo@wijkracht.nl of bel: 088-9455750.

Over het vrijwilligersevent

Het jaarlijkse vrijwilligersevent is een feestelijke avond waar de vrijwilligers van Hengelo in het zonnetje worden gezet en bedankt. We weten het allemaal: zonder de inzet van vrijwilligers zouden heel veel activiteiten niet doorgaan. Sportverenigingen, zorginstellingen, musea, theaters en evenementen kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers.

Mijn vraag of opmerking...