Nieuws

Mantelzorgcafé Hengelo. Thema: surprise

|   Wijkracht Hengelo

10 november was de dag van de mantelzorg. Wijkracht Hengelo kijkt terug op een gezellige dag die ingekleurd werd met schilderen en bloemschikken.

Ook werd er enthousiast gereageerd op de films over oud-Hengelo die vertoond werden. Met dit mooie gevoel en aandacht die de mantelzorg gekregen heeft, willen we graag dit jaar op een zelfde manier afsluiten.

De laatste van dit jaar

Op woensdag 7 december hebben we onze bijna laatste Mantelzorgcafé van dit jaar. Bijna laatste? Ja. Want op 14 december organiseren we een extra Mantelzorgcafé in de avond voor ouders met zorg intensieve kinderen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer info over dit.

De reguliere Mantelzorgcafé willen we op een creatieve manier afsluiten. Hoe? Dat vertellen we nog niet. Dat wordt een surprise. Wilt u weten welke verrassing? Kom dan vooral langs.

Vanaf 10.30 bent u van harte welkom om te zien wat we gaan doen, maar u bent natuurlijk ook gewoon welkom voor een praatje met een kop koffie. We bieden een lunch aan om 12.00 uur en het café zal sluiten om 12.30.

Graag  opgeven voor 1 december bij  Herma Blik-Folbert  tel. 06-34357870 of h.blik@wijkracht.nl

Locatie: buurtcentrum Hengelose Es, Uitslagsweg 47 te Hengelo.

Wij hopen u te zien!

Team mantelzorg Wijkracht Hengelo.

Mijn vraag of opmerking...