Nieuws

Jubileum: Wijkracht maakt 10 jaar levensboeken!

In Hengelo maakt Wijkracht al 10 jaar levensboeken voor ouderen. En dat gaan we vieren.

Wanneer: woensdag 1 november 2023 van 14.30 - 16.30 uur.

Locatie: MFA 't Berflo, Apolloplein 1, 7552 VG Hengelo

Zet de datum alvast in je agenda, of nog beter: meld je meteen aan!

Het levensboek

Het Levensboek is voor een oudere een (lang) moment van persoonlijke aandacht, herinneringen ophalen, terugblikken op het leven, daaraan betekenis geven en dat afsluiten met een persoonlijk document: een tastbaar boek.

Het programma

Vanaf 14.30 uur is er inloop, waarna om 15.00 uur het programma begint. Er zijn interviews, o.a. met een verteller en een vrijwilliger over het samen maken van een levensboek. Akke Fokje Stienstra (geestelijk verzorger bij o.a. Willem, Hart voor Levensvragen) geeft een lezing met als titel "Op verhaal komen door het vertellen van je levensverhaal". Aan de orde komt het met nieuwe ogen kijken naar je herinneringen en ervaringen, het ontdekken van de rode draad in je leven en welke doorgaande lijnen zijn er te ontdekken? Daarnaast is er poëzie, voorgedragen door Miriam Janssen.

Voor wie is het bedoeld?

Wil je een levensboek laten maken, voor jezelf of een familielid? Zou je als vrijwilliger levensboeken willen maken? Ben je een professional die met ouderen en zingeving te maken heeft? Of heb je om een andere reden interesse: voel je vrij om je aan te melden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Nieuwsgierig?

Neem dan een kijkje op: www.wijkrachthengelo.nl/levensboek
Vragen of aanmelden?
Stuur een mailtje naar Ankie klein Gebbink, a.kleingebbink@wijkracht.nl of bel 06-51467709.

Mijn vraag of opmerking...