Nieuws

Interactieve lezing ‘Ontsporing, beter voorkomen dan genezen!’

Woensdag 7 juni van 10.30 tot 12.00 uur (inloop vanaf 10 uur)

Dit najaar komt er een traininig 'Mantelzorg en Balans' bij Wijkracht. Wanneer je de zorg over een andere hebt, hoe zorg je er dan voor dat je goed voor jezelf zorgt? 

In het najaar staat er een training op het programma, speciaal voor mantelzorgers. Deze training gaat o.a. over, als je (veel) voor anderen zorgt en voor jezelf zorgen lastig vindt. Communicatie over deze training volgt nog.

Voor mantelzorgers die alvast willen kennismaken met de trainers en/of het thema ‘overbelasting en ontsporing in de mantelzorg’ vindt er een interactieve lezing plaats tijdens het Mantelzorgcafé op woensdag 7 juni a.s. in Wijkcentrum de Hengelose Es, Uitslagsweg 47.

Mirjan (trainer) neemt je mee in het thema ontsporing in de zorgrelatie aan de hand van haar persoonlijke verhaal waarin overbelasting en ontsporing centraal staat. Laat je raken, vergroot je bewustzijn op systemisch kijken naar mantelzorg, doe mee en neem het mee in je rol als mantelzorger.

Iedereen is welkom! En net zoals altijd; is het gratis, hoef je jezelf niet aan te melden en staat de koffie/thee klaar (dit keer met lekkere hapjes erbij).

Mijn vraag of opmerking...