Nieuws

Hulp bij Belastingaangifte in het Kulturhus Denekamp

|   Wijkracht Dinkelland

Hulp nodig bij de belastingaangifte via de computer? Iemand die met je meekijkt? Of wil je ondersteuning bij het invullen van de aangifte? Dan kun je bij ons terecht in het Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21.

Wijkracht Dinkelland organiseert dit jaar gratis belastingspreekuren ter ondersteuning van de digitale aangifte 2021. 

Wanneer? 
Op woensdag 23 en 30 maart tussen 09.00 en 12.00 of donderdag 31 maart tussen 19.00 en 21.00 ben je van harte welkom op afspraak.  

Aanmelden vanaf 15 maart 
Wil je gebruik maken van ons belastingspreekuur? Dan kun je vanaf is dinsdag 15 maart aanmelden via m.oudevrielink@wijkracht.nl of telefonisch: 06-34 36 06 24. Let op: aanmelden is verplicht.  

Wie kan er gebruik van maken? 
Er gelden wel voorwaarden. Iedereen die recht heeft op zorg- en huurtoeslag kan een afspraak maken. Het eigen vermogen mag niet hoger zijn dan €24.437. Je moet beschikken over een DigiD. Heb je nog geen DigiD? Dan kunnen we je hiermee ondersteunen in de aanvraag van de DigiD. Het spreekuur is niet voor ondernemers.  

Meer hulp nodig bij het omgaan met de digitale overheid? 
Wil je graag meer hulp bij het omgaan met de digitale overheid? Dan kun je iedere woensdag en vrijdag van 10.30 tot 12.30 terecht bij de Bibliotheek te Denekamp op het gratis inloopspreekuur.

Mijn vraag of opmerking...