Nieuws

Week tegen Eenzaamheid

|   Wijkracht Hengelo

Van 29 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Ook bij Wijkracht. Op veel locaties zijn er activiteiten. Iedereen kan deelnemen. Niet alleen tijdens de Week tegen Eenzaamheid want Wijkracht staat altijd klaar voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Ook bij u in de buurt kunt u ergens aan meedoen. Bijvoorbeeld even een praatje maken, andere mensen ontmoeten, een spelletje doen of iets nieuws leren.

Activiteiten in de wijk

Niemand hoeft zich alleen te voelen daarom besteden we als Wijkracht hier extra aandacht aan. Zo hebben we in onze drie Wijkhuizen, bij Mozart en Wijkcentra allerlei activiteiten om samen met anderen te doen en kom eens binnenlopen op donderdag 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur bij onze gezellige Vriendenkring in Wijkhuys Weidedorp. 

MFA 't Berflo

In MFA 't Berflo start Wijkracht met een mooi programma zoals CreaTech voor kids, damesgymnastiek Pilates en samen koken en eten. ​​​​​Wilt u als wijkbewoner van de Berflo Es ook een actieve bijdrage leveren? Dat kan. Neem dan contact op met Wijkracht:

Mevr. N. Erten, mail: n.erten@wijkracht.nl, tel: 06-47147906.

Ideeën of meer weten?

Hebt u zelf wensen of ideeën voor een activiteit, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Wijkracht, telefoon 088 - 945 5722 of e-mail info@wijkracht.nl.

Mijn vraag of opmerking...