Nieuws

Conferentie inclusieve samenleving 21 april

|   Wijkracht Hengelo

"Mag ik naast u komen wonen?" Wat vind jij belangrijk voor een inclusieve samenleving? Welke rol wil of kun jij hierin spelen? Over deze vragen gaan we graag met je in gesprek op 21 april in Hengelo.

Op donderdag 21 april van 15.30 tot 17.45 uur gaan we met maximaal honderd mensen in gesprek over 'de inclusieve samenleving'. Wat betekent dit voor wonen en huisvesten, voor arbeidsparticipatie en meer? 

Er zijn vijf thematafels waar we met een kleine groep aan de slag gaan. Alle vragen, ideeën en opmerkingen verzamelen we letterlijk op de tafelkleden. Denk, praat en schrijf je mee? Je bent van harte welkom.

Meedoen
De honderd beschikbare plekken verdelen we in vijftig plekken voor professionals en vijftig plekken voor inwoners, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen. Wil jij meedoen? Meld je dan voor 18 april aan door een mail te sturen naar academie@wijkracht.nl met als onderwerp 'conferentie 21 april'. Vermeld in de mail of je als professional deelneemt of niet. 

Uitnodiging
Bekijk hier de volledige uitnodiging met daarin het programma. 

De conferentie ‘inclusieve samenleving’ is een initiatief van gemeente Hengelo, RIBW, Welbions, Humanitas onder Dak, Twentse Noabers en Wijkracht.

 

Mijn vraag of opmerking...