Nieuws

AutoMaatje Borne Chauffeurs Café: Een Succesvolle Eerste Editie Ter Ere van Het Eenjarig Bestaan

|   Wijkracht Borne

Op 21 november jongstleden vond de veelbelovende eerste editie van het AutoMaatje Borne Chauffeurs Café plaats, georganiseerd door Wijkracht. Deze bijzondere middag stond in het teken van de vrijwillige chauffeurs en ritbemiddelaars van AutoMaatje en diende ter viering van het eenjarig bestaan van AutoMaatje Borne. De bijeenkomst bood een gezellige en informatieve gelegenheid waar chauffeurs en ritbemiddelaars elkaar ontmoetten, ervaringen deelden en elkaar inspirerende verhalen vertelden.

ANWB AutoMaatje ambassadeur Wilma Borgers voegde een extra dimensie toe aan de middag door aanwezig te zijn, de chauffeurs bij te praten en vragen te beantwoorden. Met bijna 1000 gereden ritten sinds de start, 22 toegewijde chauffeurs, 5 ritbemiddelaars en bijna 150 deelnemers, is AutoMaatje een onbetwistbaar succes in Borne.

Wat is AutoMaatje?

ANWB AutoMaatje is een essentiële vervoersservice die bemiddelt voor ritten naar de dokter, fysiotherapeut, ziekenhuis, maar ook voor dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, een bezoek aan de kapper of een ritje naar een bekende. Deze dienst vormt een waardevolle aanvulling op bestaande vervoersvoorzieningen. Wijkracht, als partner van het Sociaal Hus, coördineert AutoMaatje Borne en werkt nauw samen met toegewijde vrijwillige ritbemiddelaars en chauffeurs.

Word Vrijwillige Chauffeur of Ritbemiddelaar!

Wil je bijdragen aan het succes van AutoMaatje Borne als vrijwillige chauffeur of ritbemiddelaar? Neem dan contact op met Elma Leenders, coördinator AutoMaatje Borne, via e.leenders@wijkracht.nl.

Gebruikmaken van AutoMaatje?

Heeft u behoefte aan de diensten van AutoMaatje? Kom langs in het Sociaal Hus of bel met AutoMaatje Borne op 088 - 945 58 79.

Mijn vraag of opmerking...