Nieuws

Wijkracht Oldenzaal verhuisd naar de Helmichstraat

|   Wijkracht Oldenzaal

​​​​​​​Wijkracht Oldenzaal is afgelopen zomer verhuisd naar de Helmichstraat 42B (Breedwijs). Een nieuwe, bereikbare locatie, waar Wijkracht de inwoners van Oldenzaal haar diensten goed kan aanbieden.

Maar wie zijn nu de mensen van Wijkracht Oldenzaal en wat kunnen zij doen voor jou betekenen? We stellen graag ons team voor.

Team Wijkracht Oldenzaal

Wij zijn team Wijkracht Oldenzaal. Wij bieden algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, kortdurende thuisbegeleiding en cursussen en trainingen.

Wij zijn er voor alle inwoners met vragen en zorgen op het gebied van welzijn, opvoeding, gezondheid, relaties, vrijetijdsbesteding, werk en inkomen en wonen. Wijkracht is er voor iedereen die steun kan gebruiken.

Wij zijn een dynamisch team die snel inspeelt op vragen van inwoners. Dit kan bij ons op nieuwe kantoor aan de Helmichstraat 42B waar je gratis kan parkeren, maar we komen ook bij de mensen thuis. Ons doel is om zonder wachtlijst te werken zodat snel hulp geboden kan worden. Daarnaast is onze hulp kortdurend, kosteloos en zonder indicatie.

Wij hebben verschillende expertises binnen het team zoals hulp bij problemen in relationele sfeer, ondersteuning op het gebied van jeugd en gezin en praktische ondersteuning thuis. Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies en we hebben goede kennis van de sociale kaart in Oldenzaal.

Wijkracht Oldenzaal is een onderdeel van het Sociaal Plein Oldenzaal. Het Sociaal plein Oldenzaal is een netwerk van organisaties die je helpt met vragen over zorg, welzijn, Wmo-meldingen, hulp bij financiën en nog veel meer.

Neem gerust contact op met Wijkracht Oldenzaal

Heb je vragen? Zit je ergens mee? Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via 088-9455722.
Voor nieuwe aanmeldingen kan je bellen met het Sociaal Plein Oldenzaal 0541 58 81 00.
Neem ook eens kijkje op onze website:  www.wijkracht.nl en
www.wijkrachtacademie.nl voor ons cursus- en trainingsaanbod.

Mijn vraag of opmerking...