Nieuws

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge vanaf 4 mei!

|   Wijkracht Hengelo

Bewegen is goed voor iedereen, maar al helemaal voor mensen met diabetes type 2. Het kan ervoor zorgen dat je minder medicijnen nodig hebt en gewicht verliest.

Heb je diabetes of wil je gewoon lekker gezond het voorjaar ingaan? Dan is de NDC ( Nationale Diabetes Challenge) misschien wel iets voor jou. Dit is een initiatief van de Bas van de Goor foundation. www.nationalediabeteschallenge.nl

Wandel mee vanaf Sabina Klinkhamerweg en Slangebeek
In Hengelo gaan we met de NDC de wandelchallenge aan! We gaan vanaf 4 mei elke woensdag om 9.30 uur 20 weken lang vanaf de Woolderes, Sabina Klinkhamerweg 10 wandelen.

Onze beweegcoach van Wijkracht, Mitchel Ganeshi, zal hier uiteraard bij zijn voor de sportieve begeleiding.

Vanaf 9 mei start er ook een groep vanaf Slangebeek Straatsburg 21 om 19.00 uur. Deze is samen met Positief Slangenbeek georganiseerd. Hier zal Riny van Duyn (Welzijn op recept) voor Wijkracht aanwezig zijn voor de begeleiding.

Ook zullen er andere professionals meewandelen. Zoals de podo -en fysiotherapeut en een huisarts. Tijdens het wandelen kun je ze vragen stellen over hoe gezond en fit te blijven. Natuurlijk gaan we het na 20 weken feestelijk afsluiten en wie weet ontstaan er mooie wandelgroepen die doorgaan.

????????????
Gezellig! Je kunt je aanmelden via deze site: www.nationalediabeteschallenge.nl/hengelowoolderes of via: https://bvdgf.planjeevent.nl/inschrijven/486688

Tot woensdag 4 mei of donderdag 9 mei!

 

Mijn vraag of opmerking...