Nieuws

Bijeenkomst Valpreventie Fysiotherapie Wooldersteen en Wijkracht

|   Wijkracht Hengelo

Elk jaar wordt er de landelijke Valpreventieweek georganiseerd. Dit jaar is de Valpreventieweek van 3 t/m 9 oktober. Tijdens deze week wordt er aandacht besteed aan bewustwording en kennisverspreiding over valpreventie. Wijkracht organiseert daarom samen met Fysiotherapie Wooldersteen in Wijkhuys Nijverheid een bijeenkomst over valpreventie en wat u zelf kan doen om vallen te voorkomen.

In een klein hoekje

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een moment van onachtzaamheid kan al tot een vervelende val leiden, terwijl het vaak voorkomen kan worden.

Bijeenkomst Valpreventie

Wat kunt u doen en waar moet u op letten om vallen te voorkomen? Om u hier goed op te wijzen en inzicht te geven in valrisico’s organiseert Fysiotherapie Wooldersteen samen met Wijkracht een informatieve bijeenkomst rondom dit thema. Deze wordt u geheel kosteloos aangeboden. 

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op vrijdag 7 oktober,  Wijkhuys Nijverheid Wilderinksstraat 5-9 Hengelo. U hoeft zich niet aan te melden.

Programma 

10.15 uur:          Inloop met koffie en thee.

10.30 uur:          Start bijeenkomst met tips door de geriatriefysiotherapeuten van Fysiotherapie Wooldersteen.

11.00 uur           Interactief programma waarbij u geheel vrijblijvend een paar loop- balans en krachttesten kunt laten uitvoeren. Tevens kunnen wij wijzen op mogelijkheden om fit en vitaal te blijven.

12.00 uur:          Afsluiting bijeenkomst met goodiebag.

Mijn vraag of opmerking...