Mantelzorgondersteuning

Zorgen voor een (chronisch) ziek familielid, vriend of goede buur is vaak vanzelfsprekend. Wanneer de zorg langdurig of intensief is, kan dit tot overbelasting leiden. Wijkracht biedt ondersteuning aan (jonge) mantelzorgers.

Praktische en mentale ondersteuning, maar ook ondersteuning in de vorm van cursussen en informatie. We geven graag handvatten om verantwoord met de zorg om te gaan en om goed voor jezelf te blijven zorgen. Wijkracht heeft meerdere mantelzorgondersteuners in dienst. 

#Haaksbergen #Hengelo 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...