Nieuws

Wijkracht werkt op afspraak (en van afstand)

De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat wij onze ondersteuning alleen op afspraak, telefonisch of digitaal aanbieden.

Door de huidige regels is het niet mogelijk om spontaan een van onze locaties te bezoeken. Wijkcentra, buurthuizen, gemeentehuizen, bibliotheken en kultuurhuizen zijn momenteel gesloten of alleen op afspraak te bezoeken.

Bel of mail ons
Voor informatie, advies, een persoonlijk gesprek en ondersteuning kun je Wijkracht telefonisch en per mail goed bereiken:
088 945 57 22 
info@wijkracht.nl

Chatten?
Of vul het contactformulier hier op de website in of maak gebruik van de chatfunctie. De chatfunctie is iedere werkdag van 15.00 - 17.00 uur zit er een medewerker klaar om vragen in de chat direct te beantwoorden. Buiten die tijden kun je een bericht sturen waar wij zo snel mogelijk op reageren. 

In gesprek
Wij gaan dan telefonisch of digitaal (mail, chat of beeldbellen) het gesprek met je aan. Waar nodig vinden er één op één fysieke gesprekken plaats, uiteraard op anderhalve meter afstand. 

Samen krijgen we corona onder controle. Deze tijdelijke maatregelen helpen daarbij. Wij blijven je helpen waar nodig, alleen nu op afspraak en op gepaste afstand. 

Mijn vraag of opmerking...