Nieuws

Trainingsaanbod Wijkracht Academie uitgesteld tot maart 2021

De lockdown en strengere coronamaatregelen zorgen ervoor dat het verantwoord aanbieden en volgen van trainingen en cursussen op dit moment niet kan. Om te voorkomen dat we trainingen starten en moeten afbreken, hebben we besloten om nieuwe trainingen niet eerder dan in maart 2021 te starten. We hopen vanaf die tijd de trainingen onafgebroken te kunnen uitvoeren. 

Tijdelijke stop aanmeldingen
Voor verschillende trainingen geldt dat wij deze halverwege hebben moeten afbreken. Sommigen moesten nog starten en hiervoor stonden al mensen op de wachtlijst. Nieuwe aanmeldingen nemen wij daarom voorlopig niet aan. Vanaf maart 2021 is het mogelijk om je weer aan te melden voor een training of cursus. We willen eerst de huidige groepen en mensen op de wachtlijst de trainingen laten volgen. Aanmelden via de website van de Wijkracht Academie is dan voorlopig ook niet mogelijk helaas. Voor vragen of informatie blijft het mogelijk een contactformulier in te vullen. We hopen snel meer duidelijkheid te krijgen over het verloop van de coronamaatregelen in het begin van 2021. We hopen vooral dat het vanaf maart weer mogelijk is om alle trainingen weer te starten op een veilige manier uiteraard. 

Valt deze lockdown je zwaar en heb je behoefte aan een luisterend oor, advies of ondersteuning? Wijkracht staat voor je klaar. Neem contact met ons op via: 088 – 94 55 722, chat anoniem hier op de website of mail naar info@wijkracht.nl.  
 

Mijn vraag of opmerking...