Nieuws

Onvoldoende geld voor de hobby van een kind?

Sporten, een muziekinstrument leren spelen, dansen, creatief bezig zijn; wij én het Jeugdfonds Sport & Cultuur gunnen dat ieder kind. Voor gezinnen waar onvoldoende geld is om de hobby van een kind te betalen, is het mogelijk om een aanvraag te doen.

Gezinnen met een laag inkomen met kinderen van 4 t/m 17 jaar kunnen het Jeugdfonds Sport & Cultuur vragen om bij te dragen in de kosten voor sportieve en culturele activiteiten van de kinderen. De bijdrage voor een sportactiviteit is € 250,- en voor cultuur maximaal € 425,-. Het aanvragen van een bijdrage kan alleen via een tussenpersoon. Wijkracht is in de gemeente #Borne zo'n tussenpersoon. 

Aanvraag doen
Vul zelf het aanvraagformulier vast in en maak een afspraak met een medewerker van Wijkracht door te bellen 088 945 57 22 of een mail te sturen, borne@wijkracht.nl. Krijg je de vergoeding, dan maakt het Jeugdfonds Sport & Cultuur deze rechtstreeks over naar de (sport)vereniging of culturele instelling waar het kind actief is. 

Het Jeugdfonds is onderdeel van het Sociaal fonds Borne. Een fonds dat bestaat uit verschillende tegemoetkomingen voor mensen met een laag inkomen. Meer informatie vind je via Regelingen Sociaal Fonds Borne.
 

Mijn vraag of opmerking...